Hinnasto

Vyöhyketerapauttinen vauvahieronta 30€/kerta hoitohuoneella Kaarinassa, 36€/kerta kotikäyntinä toukokuu 2023 loppuun asti harjoitushoidot ILMAISEKSI!

Imetysohjaus kotikäyntinä 60 €/tunti

Tutustumistapaaminen doulan kanssa on ilmainen

Doulauksen peruspaketti 995€ sisältäen 2 tapaamista raskausaikana, tuen puhelimitse ja viesteillen koko doulasuhteen ajan, ympärivuorokautisen synnytyspäivystyksen 4 viikkoa rv 38+0 lähtien (tai sovitusti), synnytysdoulauksen ja kotikäynnin synnytyksen jälkeen. Paketti sisältää myös Synnytyksen ABC synnytysvalmennus-verkkokurssin.

Raskausajan doulaus ja synnytykseen valmistautuminen ilman synnytysdoulausta. Hinta alk. 390€ sisältäen kaksi tapaamista raskauden aikana, tuki puhelimitse ja viesteillen koko doulasuhteen ajan ja Synnytyksen ABC synnytsvalmennus-verkkokurssi. Tapaamisten määrä ja palvelun sisältö räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan!

Hetidoulaus 550€ sisältäen synnytyksessä doulauksen lyhyellä varoitusajalla ja kotikäynnin synnytyksen jälkeen

Sektiodoulaus 550€ sisältäen yhden tapaamisen ennen sektiota, suunnitellussa sektiossa mukana olon ja yhden tapaamisen vauvan syntymän jälkeen.

Synnytystarinakeskustelu 80€/ 2 tuntia, jossa käydään läpi synnytyskokemusta ja voidaan tarvittaessa etsiä yhdessä uusia, eheyttäviä näkökulmia ja tulkintoja mahdollisiin kipeisiin kokemuksiin ja pettymyksiin.

Synnytyspelkokäynti 60€/tunti

Elle Tens-laitteen vuokraus 39€/4 vko Erityisesti synnytyskäyttöön kehitetty tens-laite lääkkeetömään kivunlievitykseen. Sisältää 1 setin laitteessa käytettäviä elektrodilätkiä ja selkeät käyttöohjeet. Nouto Kaarinasta tai postitus, jolloin postikulut lisätään hintaan

Palveluiden räätälöiminen Tarvittaessa voimme räätälöidä palvelun käynti- ja tuntimäärineen, ajoituksineen ja sisältöineen juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi!

Doulatapaamiset ja imetysohjaus voidaan toteuttaa tarvittaessa myös etätapaamisena.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% ja matkakulut Turun alueella.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

.