Hinnasto

Vyöhyketerapauttinen vauvahieronta 36€/kerta hoitohuoneella Kaarinan Rojolassa. Sarjahoitona 3x 85€ ja 5×135€

Vauvahieronnan ohjauskäynti 50€/tunti Opi ohjauksessa omalle vauvallesi sopivia otteita, joilla vot itse hieroa vauvaasi. Saat kotiin kirjalliset hierontaohjeet.

Imetysohjaus hoitohuoneella 36€/tunti, kotikäyntinä 50 €/tunti (sisältää alkuhaastattelun ja vauvan suun ja kehon kireyksien tutkimisen) Jatkokäynnit hoitohuoneella 25€/kerta

Tutustumistapaaminen doulan kanssa on ilmainen

Doulauksen peruspaketti alk.1095€ sisältäen 2 tapaamista raskausaikana, tuen puhelimitse ja viesteillen koko doulasuhteen ajan, ympärivuorokautisen synnytyspäivystyksen 4 viikkoa rv 38+0 lähtien (tai sovitusti), synnytysdoulauksen ja kotikäynnin synnytyksen jälkeen. Paketti sisältää myös Elle Tens-laitteen käyttöön päivystysjakson aikana ja Synnytyksen ABC synnytysvalmennus-verkkokurssin.

Doulapaketti lyhyemmällä päivystysjaksolla alk. 950€ sisältäen 2 tapaamista raskausaikana, tuen puhelimitse ja viesteillen koko doulasuhteen ajan, ympärivuorokautisen synnytyspäivystyksen 2 viikkoa rv 39+0-41+0 (tai sovitusti), synnytysdoulauksen ja kotikäynnin synnytyksen jälkeen. Paketti sisältää myös Elle-Tens-laitteen käyttöön päivystysjakson aikana ja Synnytyksen ABC synnytysvalmennus-verkkokurssin.

Doulapaketti ilman synnytyspäivystystä alk 830€ sisältäen 3 tapaamista raskausaikana, tuen puhelimitse ja viesteillen koko doulasuhteen ajan ja kotikäynnin synnytyksen jälkeen. Paketti sisältää myös gua sha-kamman, hierontahanskan, rebozo-liinan ja Elle Tens-laitteen käyttöön rv 38+0 – 42+0 ja Synnytyksen ABC synnytysvalmennus-verkkokurssin. Haluttaessa synnytysdoulaus hetidoulauksena 390€, jos minun on aikataulullisesti mahdollista lähteä mukaan synnytykseen!

Raskausajan doulaus ja synnytykseen valmistautuminen ilman synnytysdoulausta ja synnytyksen jälkeistä tapaamista. Hinta alk. 390€ sisältäen kaksi tapaamista raskauden aikana, tuki puhelimitse ja viesteillen koko doulasuhteen ajan ja Synnytyksen ABC synnytysvalmennus-verkkokurssi. Tapaamisten määrä ja palvelun sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan! Haluttaessa synnytysdoulaus hetidoulauksena 450€, jos minun on aikataulullisesti mahdollista lähteä mukaan synnytykseen!

Hetidoulaus 550€ sisältäen synnytyksessä doulauksen lyhyellä varoitusajalla ja kotikäynnin synnytyksen jälkeen.

Sektiodoulaus 550€ sisältäen yhden tapaamisen ennen sektiota, suunnitellussa sektiossa mukana olon ja yhden tapaamisen vauvan syntymän jälkeen.

Synnytystarinakeskustelu 80€/ 2 tuntia, jossa käydään läpi synnytyskokemusta ja voidaan tarvittaessa etsiä yhdessä uusia, eheyttäviä näkökulmia ja tulkintoja mahdollisiin kipeisiin kokemuksiin ja pettymyksiin.

Synnytyspelkokäynti 60€/tunti

Elle Tens-laitteen vuokraus 39€/4 vko Erityisesti synnytyskäyttöön kehitetty Tens-laite lääkkeetömään kivunlievitykseen. Sisältää 1 setin laitteessa käytettäviä elektrodilätkiä ja selkeät käyttöohjeet. Vuokrausaika rv 38+0 – 42+0 tai sopimuksen mukaan. Lisäviikko 10 €. Nouto Kaarinasta tai postitus, jolloin postikulut lisätään hintaan.

Synnytyksen Apu-pakkauksen vuokraus 55€/ 4vko Pakkaus sisältää synnytyksen sujuvan etenemisen ja lääkkeettömän kivunlievityksen tukena Elle-Tens-laitteen elekrodilätkillä, Rebozo-liinan, gua sha-kamman ja hierontahanskan. Vuokrausaika rv 38+0 – 42+0 tai sopimuksen mukaan. Lisäviikko 10€. Nouto Kaarinasta.

Palveluiden räätälöiminen Tarvittaessa voimme räätälöidä palvelun käynti- ja tuntimäärineen, ajoituksineen ja sisältöineen juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi!

Doulatapaamiset ja imetysohjaus voidaan toteuttaa tarvittaessa myös etätapaamisena.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% ja matkakulut Turun lähialueilla.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

.