Hinnasto

Vyöhyketerapauttinen vauvahieronta 35€/kerta hoitohuoneella Kaarinassa, 39€/kerta kotikäyntinä Huhtikuu 2023 ajan harjoitushoidot ILMAISEKSI!

Imetysohjaus kotikyntinä 60 €/tunti

Tutustumistapaaminen doulan kanssa on ilmainen

Doulauksen peruspaketti 995€ sisältäen 2 tapaamista raskausaikana, tuen puhelimitse ja viesteillen koko doulasuhteen ajan, ympärivuorokautisen synnytyspäivystyksen 4 viikkoa rv 38+0 lähtien (tai sovitusti), synnytysdoulauksen ja kotikäynnin synnytyksen jälkeen. Paketti sisältää myös Synnytyksen ABC synnytysvalmennus-verkkokurssin.

Raskausajan doulaus ja synnytykseen valmistautuminen 350€ ilman synnytyspäivystystä . Kaksi tapaamista raskauden aikana, tuki puhelimitse ja viesteillen koko doulasuhteen ajan ja Synnytyksen ABC synnytsvalmennus-verkkokurssi.

Hetidoulaus 550€ sisältäen synnytyksessä doulauksen lyhyellä varoitusajalla ja kotikäynnin synnytyksen jälkeen

Sektiodoulaus 550€ sisältäen yhden tapaamisen ennen sektiota, suunnitellussa sektiossa mukana olon ja yhden tapaamisen vauvan syntymän jälkeen.

Synnytystarinakeskustelu 80€/2h, jossa käydään läpi synnytyskokemusta ja voidaan tarvittaessa etsiä yhdessä uusia, eheyttäviä näkökulmia ja tulkintoja mahdollisiin kipeisiin kokemuksiin ja pettymyksiin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% ja matkakulut.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

.